Samen werken in de werkplaats

Klik op een de naam van jouw werkplaats in het submenu aan de linkerkant. Nu ben je in de werkplaats van je groep. Deze werkplaats en de onderdelen ervan zijn alleen zichtbaar voor de leden in jouw werkplaats.

In de werkplaats zie je een overzicht van alle onderdelen en de laatst geplaatste berichten, laatst geplaatste documenten, eerstvolgende agenda-item en eventueel de laatst geplaatste to do's.

In het submenu links zie je nu de onderdelen van je werkplaats staan. Je kunt bij 'Berichten' berichten aan de groep sturen, bij 'Documenten' kun je bestanden opslaan in een mappenstructuur, meetings inplannen in de 'Agenda' en een takenlijst opstellen bij 'To do'. Kom je er niet uit? Stuur een mailtje naar wendy.de.klerk@rws.nl voor meer informatie hierover. 

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen